Психологическият портрет може да се формира от много критерии, независимо

...
Психологическият портрет може да се формира от много критерии, независимо
Коментари Харесай

Феноменално! Нужно е само да измерите ръката си, за да разберете всичко за себе си!

Психологическият портрет може да се образува от доста критерии, без значение дали това е зодията или типа активност, написа girl.bg. Вероятно всеки се е опитвал да научи нещо ново за себе си и приятелите си. Това не е изненада … Но в случай че ви кажем, че характерът на човек може да се дефинира по дължината на ръката? За този способ даже не се нуждаете от линийка, просто следвайте нашите указания.

Трябва единствено да измерите с палеца и междинния пръст на едната ръка дистанцията от лакътя до китката на другата, както е на картинката. Ако сте в положение да доближи до китката, поздравления, това значи, че имате дълга ръка. Ако не можете, също поздравления – имате дребна ръка.

Ако имате огромни ръце, то вие сте перфекционист.

За вас са значими детайлите, в някои области проявявате щателност, изключително когато става въпрос за работа. За вас качеството на работата е по-важно от скоростта на осъществяване, тъй че можете леко да закъснявате със периодите.

Ако сте притежател на такива ръце, тогава вие сте доста сензитивен човек. Приемате драговолно освен личните проблеми, само че и тези на други хора. Приятелите ви ценят за това, че сте в положение да изслушвате, когато желаят да поплачат на рамото ви.

Собствениците на дребни ръце са огромни авантюристи.

Пътувания, рискови прекарвания, нов опит – те не могат да живеят без това. Ако имате такива ръце, значи притежавате еластичен темперамент и предпочитате да разчитате на обстоятелствата от живота повече, в сравнение с интуицията.

Хората с дребни ръце не обичат да пръскат сили в детайлите, а по-голяма част от вниманието им е отдадено на главната цел. Все отново, това не им пречи да бъдат избухливи, което не постоянно им оказва помощ в кариерата.

Какво ще кажете, прави ли сме? Сега можете да споделите с приятелите си този тест и да ревизирате дали всичко дава отговор на описанието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР