Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.

...
Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.
Коментари Харесай

Лесен тест показва дали ставате за екстрасенс (Снимки)

Психологическите проби са освен забавни, само че и извънредно точни. Причината за това е, че са основани от психолози, въз основа на редица проучвания и опити по този начин, че да могат да оказват помощ на хората да се схванат по-добре от една страна, а въпреки това да оказват помощ на работодателите да преценяват възможните си служащи по-прецизно. Днес ви представяме един елементарен тест, който ще разкрие дали имате качества на екстрасенс, предават от webmiastoto.com.

 Лесен тест демонстрира дали ставате за екстрасенс (Снимки)

Във всеки от нас в по-голяма или по-малка степен участва възприятие, което е признато да се назовава шесто. Но някои парапсихолози считат, че в основата на нашия вътрешен нюх стоят екстрасензорни качества. Както и всички други, екстрасензорните качества би трябвало да се развиват и усъвършенстват. Сега и самия тест. Пред вас са 10 ковчежета. В 3 от тях има злато. Вашата задача е да познаете в кои тъкмо. Концентрирайте се и се вслушайте в своята вътрешен глас. Успех! В кои ковчежета има злато вижте на фотографията най-долу в материала!

А в този момент и отговорите.

Ако открихте и трите ковчежета със злато, то поздравления – вие сте екстрасенс с огромни букви. Имате превъзходна вътрешен глас, на която мнозина могат да завидят. Вашата ефикасност съответствува с тази на хора като Волф Месинг, Ностадамус или даже Ванга. Може би някой ще реши, че това не е действително и ще се засмее над себе си. Но помнете, че и на тези огромни хора първоначално са се смеели. Трябва да се вгледате в себе си по-внимателно.

Ако сте разкрили 1 или 2 ковчежета със злато, то вие без подозрение имате огромни екстрасензорни качества. Но тъй като не сте знаели за тяхното съществуване, към момента не можете изцяло да ги контролирате. Ако започнете старателно да практикувате своя табиет, да му намирате редовно приложение, то в скоро време ще разберете какъв мощен гений притежавате.

Ако не сте разкрили нито едно сандъче, то вие нямате гений за екстрасенс. Не се разстройвайте, това е въпрос на тренировки и предпочитание, мнозина са като вас и в това няма нищо ужасно.

 Лесен тест демонстрира дали ставате за екстрасенс (Снимки)

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР