Психологът на легендарния отбор на Нова Зеландия по ръгби Джилбърт

...
Психологът на легендарния отбор на Нова Зеландия по ръгби Джилбърт
Коментари Харесай

Челси взима мерки, нае психолог от ръгбито за играчите

Психологът на именития тим на Нова Зеландия по ръгби Джилбърт Енока се причисли към футболния Челси за къс интервал, написа " Ройтерс ".

Енока, който е треньор по умствени умения, си партнира с " Ол Блакс " от 2000 година в разнообразни функции, като в последните 7 години е управител и водач на отбора. По това време тимът завоюва две Световни шампионати (2011 и 2015) и бе №1 в международната класация в дълъг интервал.
" Глупакът прави всичко за себе си. Това са хора, които се слагат преди тима, хора, които считат, че имат право на някои неща, че за тях има разнообразни правила. Хора, които работят на мрачно или са излишно шумни към работа си ", сподели Енока през 2017 година, изтъквайки една от аргументите за какво положителни тимове не съумяват да реализират триумфи.
" Ръководството може да не забележи тези държания. Играчите и водачите сами би трябвало да откриват играчите с надуто его. Често тимовете се помиряват с това, тъй като играчът е доста надарен. Нашето мота е: Ако не може да измененията хората, променете хората! ", споделя още Джилбърт Енока.

Челси е на девето място във Висшата лига с 30 точки от 21 мача. Отборът ще играе против Уест Хям в събота.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР