Психологът Иван Владимиров-Нав, който бе застрелян снощи, на шега предрекъл,

...
Психологът Иван Владимиров-Нав, който бе застрелян снощи, на шега предрекъл,
Коментари Харесай

Психологът Иван Владимиров-Нав предвидил: Един ден аз мога да бъда убит от съседа си

Психологът Иван Владимиров-Нав, който бе убит нощес, на смешка предсказал, че съседът му ще го убие.

" Хора, един ден аз мога да бъда погубен от съседа си. Един ден, в случай че умра да знаете, че най-вероятно той ще ме е умъртвил ". Това споделил Нав пред Сашо Кадиев, показа артистът и тв водещ в днешното предаване. Тогава метафизичен и с подигравка евентуално психологът коментирал обстановката със съседа си с тези думи, а през днешния ден те се оказват истина.

През ноември Владимиров споделя за пререканията със своя съсед, който е обвинен за убийството му в предаването " Преди обед " по bTV. Тогава той бе посетител, с цел да разяснява различен случай на междусъседска кавга.

Става дума за случая я. Между двамата зародил спор поради монтаж на железна врата. Убитият желал да инсталира врата, с която да загради част от етажа, на който се намирал апартаментът му, само че Дамов не бил склонен.

" Входната ми врата е придобила типа на арт апаратура. Пръскана е с машинно масло, мазана е с грес, хвърляни са яйца. Вчера отново се случи ", споделя тогава в предаването психологът Иван Владимиров-Нав с подигравка за премеждията си със съседа, отбелязва " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР