Психичното здраве е нещо, което трябва да e на ниво

...
Психичното здраве е нещо, което трябва да e на ниво
Коментари Харесай

Звезда от кеча опитала самоубиство

Психичното здраве е нещо, което би трябвало да e на равнище и всеки би трябвало да се грижи за него, тъй като в никакъв случай не знаеш какви решения можеш да вземеш, когато имаш прочувствени проблеми. Това се случи с изгряващата звезда на WWE, Амари Милър, който разкри, че съвсем се е самоубил.

Случката била предходната седмица, както самият той разкри. В обява, която пусна в профила си в TikTok, Амари Милър разкри, че е направил опит за самоубийство предходната седмица и желае поддръжка от почитателите.

Милър, който е изгряваща звезда в WWE, където към този момент се появява постоянно, се разкри пред почитателите си, като описа за проблемите си с психологичното здраве и ги прикани да приказват, в случай че когато нещо ги изтезава.

„ Не всичко е такова, каквото наподобява, психологичното здраве е мъчно да се запази, всички би трябвало да приказваме, макар че знам, че е мъчно, обичаме те,  бори се с мен, апелирам те! Не върша това единствено за състрадание, а с цел да се свържа с вас и да знам, че не сте сами и съм тук за всеки, който има потребност от поддръжка! " разяснява той във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР