Психичноболна жена от Бургас от няколко години тормози съседите от

...
Психичноболна жена от Бургас от няколко години тормози съседите от
Коментари Харесай

Психично болна тероризира цял блок, съседите ѝ се страхуват

Психичноболна жена от Бургас от няколко години тормози съседите от блока, в който живее на улица " Сан Стефано ". Хората се оплакват, че тя непрекъснато насочва закани към тях, наводнява жилищата им, както и входа. Някои от съседите й са ремонтирали жилищата си, само че течовете не престават, а стените са покрити с плесен. Съседите изпитват боязън от болната жена и се надяват на подпомагане от страна на институциите.

" Аз съм унизен, тъй като имам непрекъснати закани от нея за ликвидиране. Аз съм неработоспособен и се опасявам за живота си, тъй като всеки един миг мога да срещна тази жена, която е доста болна ", споделя съседът на психологично болната жена Боян Станилов.

 Съседът уточни, че оправянето с тази обстановка е като " затворен тебеширен кръг, от който към този момент бягство няма ". Вчера съседите са молили прокуратурата и служителите на реда да вземат ограничения по проблема. Очаква се предписание на районна прокуратура Бургас за наложително влизане и извеждане на дамата, която се е барикадирала в страната.

" Имаме разпореждане от средата на месец май от Районна прокуратура за настаняване на лицето в ЦПЗ. След многократни визити на адреса тя не отваря, стои си у дома. Един път е водена от нас, успяхме да влезем, тя ни отвори и я настанихме в ЦПЗ. Оттогава до момента ежемесечно областен контрольор, който е по линия на териториално обслужване посещава адреса, само че не съумява да направи безусловно никакъв контакт ", уточни гл. контрольор Ивайло Инджов, шеф на бранш " Охранителна полиция " към Първо районно ръководство в Бургас.

Според домоуправителя на блока дамата прави " водна отбрана " в дома си, " тъй като се страхувала от облъчване с лазери ". Така тя наводнява съседите си от години, написа Българска национална телевизия.

" Тя е рискова. Един път щеше напряко да ме убие. Хвърли един буркан от терасата си и за малко да падне на главата ми. Тук паркират коли, минават дребни деца ", споделя домоуправителят.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР