Психично болна жена от Бургас от няколко години тормози съседите

...
Психично болна жена от Бургас от няколко години тормози съседите
Коментари Харесай

Психично болна жена тормози цял блок

Психично болна жена от Бургас от няколко години тормози съседите от блока, в който живее на улица " Сан Стефано ".

Хората се оплакват, че тя непрекъснато насочва закани към тях, наводнява жилищата им, както и входа. Някои от съседите й са ремонтирали жилищата си, само че течовете не престават, а стените са покрити с плесен. Съседите изпитват боязън от болната жена и се надяват на подпомагане от страна на институциите.

" Аз съм унизен, тъй като имам непрекъснати закани от нея за ликвидиране. Аз съм неработоспособен и се опасявам за живота си, тъй като всеки един миг мога да срещна тази жена, която е доста болна ", споделя съседът на психологично болната жена Боян Станилов.

Съседът уточни, че оправянето с тази обстановка е като " затворен тебеширен кръг, от който към този момент бягство няма ". Вчера съседите са молили прокуратурата и служителите на реда да вземат ограничения по проблема. Очаква се предписание на районна прокуратура Бургас за наложително влизане и извеждане на дамата, която се е барикадирала в страната.

“Имаме разпореждане от средата на месец май от Районна прокуратура за настаняване на лицето в ЦПЗ. След многократни визити на адреса тя не отваря, стои си у дома. Един път е водена от нас, успяхме да влезем, тя ни отвори и я настанихме в ЦПЗ. Оттогава до момента ежемесечно областен контрольор, който е по линия на териториално обслужване посещава адреса, само че не съумява да направи безусловно никакъв контакт ”, уточни гл. контрольор Ивайло Инджов, нач.сектор " Охранителна полиция " към Първо районно ръководство в Бургас в ефира на Българска национална телевизия. 

Според домоуправителя на блока дамата прави " водна отбрана " в дома си, " тъй като се страхувала от облъчване с лазери ". Така тя наводнява съседите си от години.

" Тя е рискова. Един път щеше напряко да ме убие. Хвърли един буркан от терасата си и замалко да падне на главата ми. Тук паркират коли, минават дребни деца ", споделя

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР