Психично болен мъж се опита да отвлече две деца в

...
Психично болен мъж се опита да отвлече две деца в
Коментари Харесай

Кой е мъжът, опитал да отвлече деца в Бургас

Психично болен мъж се опита да отвлече две деца в центъра на Бургас.

Майката на едното от тях не може да не помни шока, който е изживяла, виждайки по какъв начин похищават детето ѝ пред нея.

„ Забелязах някакъв мъж с алена риза и с дълга коса, който се приближи до тях и стартира да им приказва нещо, при което аз изчаках, тъй като доста хора се стопират и приказват с децата, което не би било проблем. В идващия миг въпросният мъж клекна, хвана и двамата за ръце и потегли с тях”, описа майката пред NOVA.

Мъж отвлече сурвакарчета и след това ги пусна

По-тежки санкции за похищение и за блудничество с деца

Майка наби гневно мъж, опитал да отвлече детето й

Това се случило на основната пешеходна улица в центъра на Бургас където двете деца на 3 и 8 години, си играели, до момента в който родителите им седели в близкото кафене.

Младата жена, която е бременна в деветия месец, извикала на брачна половинка си, че чужд води децата. Разтревоженият татко блъснал похитителя, а в това време била извикана полиция.

„ Извършителят е 41-годишен, регистриран е в център за психологично здраве. След осъществената инспекция незабавно е докладвано на Бургаска районна прокуратура,където след разпореждане на дежурния прокурор лицето е настанено в ЦПЗ-Бургас”, обясниха от бургаската дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Мъжът се споделя Любомир и работи като музикант във филхармонията в града. Все още не е ясно за какво се е опитал да похити децата.

„ Аз съм доста сюрпризиран, тъй като това е един от най-дисциплинираните ни сътрудници. Действително е доста претрупан, само че това е един добър експерт, добър музикант и не знам за какво по този начин се е случило. Аз персонално съм мощно изненадан”, разяснява Александър Текелиев, шеф на операта в Бургас.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР