Психиатърът д-р Николай Михайлов разтълкува настоящата политическа и обществена обстановка

...
Психиатърът д-р Николай Михайлов разтълкува настоящата политическа и обществена обстановка
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: България е в зоната на привичен хаос

Психиатърът доктор Николай Михайлов разтълкува актуалната политическа и социална конюнктура у нас, като сподели, че се намираме в обстановка на обичаен безпорядък, а обстановката в страната съгласно него не е изненада. " Това ЧЕЗ е един дребен парадокс преди да бъде скандал ", сподели още доктор Николай Михайлов.

Той сподели, че българският народ не разчита на своите политици и че сме песимисти, а митингите и гражданското неодобрение няма по какъв начин да бъдат по-крайни. Причината за това е, че хората няма кого различен да чакат да се появи на политическата сцена, от който да чакат нещо положително.

Психиатърът разяснява също свадите и обстановката в обединението " Обединени патриоти ", като по думите му тя е " завършила ". " Остава това да се завърши публично, само че няма да стане преди изборите ", сподели доктор Михайлов пред Bulgaria ON AIR

Психиатърът показа своето мнение и за бъдещето на държавното управление, като изясни, че министър председателят Бойко Борисов разполага със стратегически коз. " Българска социалистическа партия е съпротива, само че не е опция. Тя не може да ръководи страната ", безапелационен беше доктор Михайлов. По думите му връчването на изпълнителната власт на Българска социалистическа партия е " национална полуда ", която няма да се одобри добре от Европа и нацията няма да понесе партията на Корнелия Нинова да бъде на власт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР