Прясното гадже на Ники Илиев – актрисата Даяна Ханджиева, е

...
Прясното гадже на Ники Илиев – актрисата Даяна Ханджиева, е
Коментари Харесай

Братовчедката на Ники Илиев го сватосала с Даяна

Прясното гадже на Ники Илиев – актрисата Даяна Ханджиева, е с него от броени месеци, само че към този момент е фаворитка на цялото му семейство.

Твърди се, че точно роднините на режисьора са го сватосали за младата му колежка от сериала „ Скъпи наследници”.

Хубавата Даяна била първа другарка с братовчедката на Ники – сценаристката Лора Кадурина. Тя е щерка на небезизвестния артист Георги Кадурин и актрисата Мариана Миланова, писа „ Уикенд “.

И двамата вземат участие в сериала на Би Ти Ви, в който самата Даяна извършва основната женска роля. Именно там се срещат с атрактивната брюнетка и доста бързо се сближават с нея. Доста преди случката на Ники с Ханджиева фамилията на вуйчо му безусловно се влюбва в нея. Тримата Кадурини даже провеждат обща почивка в Барселона с колежката си от „ Скъпи наследници”. Това става преди към година, когато Ники към момента е с формалната си брачна половинка Саня Борисова, а Даяна – с оператора Симеон Кермекчиев, който също работи в сериала. Именно с него тя пътува за Барселона.

След края на фотосите на „ Скъпи наследници” обаче връзката им се разпада и актрисата остава сама. По необичайно стичане на събитията почти по същото време, когато Даяна се разделя с гаджето си, Ники Илиев се разделя със Саня, настояват осведомени. Точно тогава братовчедка му Лора се намесва и стартира да провежда сякаш инцидентни срещи сред двамата. Както „ Уикенд” писа, искрата пламва, когато са на общо присъединяване в издание на „ Пощенска кутия за приказки”. По това време Даяна към този момент била станала извънредно близка с всичките му родственици.

Пред „ Уикенд” осведомени отхвърлиха слуховете, че майката на Илиев – дерматоложката Мирослава Кадурина, не харесвала новата си „ снаха”. Всъщност тя предпочитала брюнетката пред досегашната половинка на сина си – Саня. Твърди се, че професорката от много време мъчно понасяла русата актриса, считайки я за недостойна за своя наследник.

Междувременно Илиев даде следващо доказателство, че е пред бракоразвод, въпреки че към този момент месеци наред отхвърля да го разгласи обществено. Тези дни той пътува за Ню Йорк за премиера на най-новия си филм – „ Нокаут”. Саня няма да бъде с него, въпреки да е в основната женска роля. Режисьорът отива там единствено с приятеля си Орлин Павлов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР