Прясно ремонтирана улица в Оряхово пропадна и създаде неудобство за

...
Прясно ремонтирана улица в Оряхово пропадна и създаде неудобство за
Коментари Харесай

Росен Добрев пак се изложи! Пропадна прясно ремонтирана улица в Оряхово /снимки/

Прясно ремонтирана улица в Оряхово пропадна и сътвори стеснение за жителите на крайдунавския град, научи организация BulNews. Само преди 3 месеца завърши обновяването на ул. „ Арх. Цолов “, само че тези дни към този момент са налице доказателствата, че то е било некачествено. Недалеч от болничното заведение посред пътя зейна голяма дълбока дупка, която действително заплашва живота на хората.
Кметът на Оряхово Росен Добрев обаче реагира като жилнат и няколко дни по-късно подреди секторът да бъде разкопан и ямата да бъде запълнена. Вчера това бе направено и тя към този момент е засипана с камъни, които още веднъж пречат на придвижването на транспортни средства.
Мнозина от жителите на града разясняват, че дупката е знак на ръководството на Росен Добрев. Хората към този момент с неспокойствие чакат изборите за кмет през октомври, когато ще могат изцяло гратис да покажат своето отношение към проваления властник. В Оряхово към момента не са не запомнили, че заплащат най-високия налог в България за своите коли и това е по персоналното гледище на кмета. Затова притежателите на коли занапред се готвят за оня миг след изборите, когато ще могат да изгонят Добрев от града и да го изпратят там, откъдето е дошъл…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР