Прясно разведената беше забелязана в компанията на млад и красив

...
Прясно разведената беше забелязана в компанията на млад и красив
Коментари Харесай

Натали Портман сваля тайното гадже на Анджелина Джоли

Прясно разведената беше видяна в компанията на млад и хубав мъж. В клюкарските уеб сайтове се появиха техни фотоси в лондонски бар, на които двамата пушат и се кикотят. Познатият на холивудската актриса се оказа ирландският артист Пол Маскал, който е с цели 14 години по-млад от нея.

Новината развълнува почитателите, защото към момента разискват развода на 42-годишната Натали с хореографа Бенджамин Миллие. Двамата бяха женени 12 години, имат две деца, само че приказката завърши, откакто папараци изловиха брачна половинка с 25-годишната му държанка – френска екоактивистка.

Миналото лято Натали Портман смъкна венчалната си халка, подаде документи за бракоразвод и се прибра с децата в Европа. През март разводът бе финализиран във Франция.

Натали Портман и Пол Мескал се срещнаха предходната година, когато се интервюираха един различен за сп. „ Варайъти “. Запознати настояват, че незабавно са забелязали химията сред тях.

За Пол се допуска, че не е привързан, откакто още в края на 2022 година се раздели с приятелката си, певицата Фийби Бриджес. Известно време се говореше, че той е тайното гадже на Анджелина Джоли, която отиде в Лондон да гледа негова пиеса през януари 2023 година и двамата бяха засечени да пият кафе.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР