Прясно изпечената марка на Great Wall, Tank, добави няколко братя“ в

...
Прясно изпечената марка на Great Wall, Tank,
добави няколко братя“ в
Коментари Харесай

Моделите Tank 700 и 800 укрепват най-новата марка на Great Wall

Прясно изпечената марка на Great Wall, Tank, добави няколко „ братя “ в гамата си с индекси 700 и 800 към SUV Tank 300. Първоначално Tank беше умислен като един от моделите на Wey, само че в този момент Tank се отделя и с новите автомобили марката има намерение да увеличи продажбите си до 500 000 до 2025 година В подкрепа на това намарение, съдейки по началото на 2021 година, Tank 300, да вземем за пример може да разчита на 50-60 хиляди продажби през годината.

В салона изложбения модел Tank 800 предлага четири седалки, мини-бар, "кристален " фон на джойстика на трансмисията и чифт огромни екрани. Tank 800 е обявен за пълноразмерен флагмански SUV на марката. Макар че отвън асфалта, едвам ли тази кола ще се вижда постоянно.

Дизайнът се концентрира върху комфорта и лукса. В голямата решетка с вертикални зъби и правоъгълни фарове китайските медии видяха приликата с гигантския Rolls-Royce Cullinan. Задната колонка на покрива също е малко сходна. Корпусът на модела е носещ, а откъм гърба се употребява независимо въздушно окачване.

Под капака има турбо шестак 3.0 (353 к.с., 500 НМ), който работи с деветстепенен автоматик или със същата кутия, само че с вграден електрически мотор (надлъжно разположение). Това значи че Tank 800 ще се създава в хибриден и нехибриден варианти. По-късно ще се появи и версията PHEV, с опция за зареждане от мрежата.

Tank 700 е съзнателно недодялан, ръбест, даже в сравнение с 300. Гумите са офроуд от Bridgestone, но 22-инчовият диаметър на джанта е по-показателен за желанието да изглежда по-ефектно. Задната врата с окачена резервна гума се отваря настрана.

Очевидно интериорът на изложбения модел на "седемстотин " е изработен за по-добро усещане по време на автосалона - в купето има единствено четири места, кафявият велур е на всички места. Вярваме, че в серийния вид ще има по-опростена тапицерия и пет обичайни места.

Бъдещата аудитория на междинния Tank 700 със сигурност ще хареса компресорните агрегати 2.0 и 3.0 литра, които са комбинирани с деветстепенна автоматична скоростна кутия и задвижване на всички колела.

Технически, 700 е най-близкият родственик на Tank 800 и той също би трябвало да излезе в бензинов, хибриден и акумулаторни варианти. Марката "осемстотин " принадлежи на първокласната серия Business, а "седемстотин " - към линията Mecha Technology. И това разделяне на линии, фокусирано върху разнообразни потребности на купувачите, косвено загатва за нови неща в кохортата от „ танкове “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР