Прякорът на футболиста Виктор Линдельоф е леденият човек. Защитникът на

...
Прякорът на футболиста Виктор Линдельоф е леденият човек. Защитникът на
Коментари Харесай

Виктор Линдельоф смени бутонките с кънки и стик

Прякорът на футболиста Виктор Линдельоф е " леденият човек ". Защитникът на " Манчестър Юнайтед " сподели тъкмо за какво го назовават по този начин, като се причисли към подготовка на тима по хокей на лед на " Манчестър Сторм ".

Шведът е упражнявал зимния спорт в детските си години. Той показва уменията си с хокейния стик на пързалката, като излезе на леда с екип с номера, който носи при " алените дяволи " - №2.

" Започнах да играя хокей, когато бях доста дребен. Израснах с този спорт и имам двама братя, които играят на професионално равнище в Швеция ", разкри Линдельоф пред формалния видео канал на " Манчестър Юнайтед ".

" Мисля, че бях доста добър. Ходех на две тренировки на ден – една по футбол и една по хокей, само че когато човек е млад това не е проблем. Напротив, занимателно е. Доста време мина откогато за последно бях на леда. Чувството да съм още веднъж на пързалката бе ужасно. "

Линдельоф подари фланелка на " алените дяволи " на нападателя на " Манчестър Сторм " - Шейн Бейкър.

" Манчестър Юнайтед " и локалният хокеен тим постоянно вземат участие в взаимни благотворителни акции и събития. Миналата година " буреносните " бяха на " Олд Трафорд ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР