Провокиран от думите на бизнесмена Пламен Бобоков, че прокурорските обвинения

...
Провокиран от думите на бизнесмена Пламен Бобоков, че прокурорските обвинения
Коментари Харесай

Дневната доза Гешев: Мястото на хората с пари, власт и влияние е в затвора

Провокиран от думите на предприемача Пламен Бобоков, че прокурорските обвинявания против него са скалъпени, шефът на държавното обвиняване Иван Гешев съобщи, че в който и затвор да отидеш, всички ще ти кажат, че са почтени. По-големият проблем със затворническото население съгласно него обаче е различен:

" В пандизите главно има обществено слаби лица. Това е проблем на българската правосъдна власт и на българската страна – че не влизат хората, които разполагат с пари, власт и въздействие където им е мястото – в пандиза, приказвам кардинално ".

Основната причина е, че обществено слабите нямат пари да си заплащат за отбрана на юристи и медии, разбра се от думите на основния прокурор.

В четвъртък той държа обичаната си тирада против подсъдими предприемачи (наричани от него олигарси) и даде да се разбере, че главният му проблем са шепата медии, които не вършат същото.

" Божков в този момент е канонизиран от медиите, свързани с подсъдимите Донев и Прокопиев. Докато хора като Божков, Бобоков и други се канонизират, ще живеем по този начин, както живеем сега. А такива хора се канонизират, не тъй като са харесвани, а тъй като заплащат ", съобщи Иван Гешев при визитата си в Гоце Делчев след спецакция против битовата престъпност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР