Провокация или лошо стечение на обстоятелствата изненадаха неприятно стотиците варненски

...
Провокация или лошо стечение на обстоятелствата изненадаха неприятно стотиците варненски
Коментари Харесай

Провокация или лош късмет? Оставиха БСП без ток пред Пантеона във Варна на 9 септември

Провокация или неприятно стичане на събитията изненадаха неприятно стотиците варненски социалисти, пристигнали да отбележат обичайно 9 септември на Паметника-костница в Морската градина. Това оповестиха от Българска социалистическа партия - Варна.

Спряното електричество, което провали специфичната стратегия, подготвена от градската организация на Българска социалистическа партия, въпреки всичко не отсрочи честването на успеха над фашизма в морската столица. " Преди години, една друга партия, Съюз на демократичните сили, се опитваше по всевъзможни способи да ни разедини и да провали наши събития, само че не съумя. И актуалните ръководещи няма да съумеят. Защото ние сме Българска социалистическа партия, единни, сплотени и мощни ", обърна се към присъстващите ръководителят на Горско стопанство на социалистите във Варна, Борислав Гуцанов. Той добави, че 9 септември е знак на едно ново начало на създаване на страната ни, на всеотдайност в името на едно по-добро бъдеще за Родината ни.

" Днес ние сме тук, с цел да отдадем респект на тези, които са починали за една нова България. Свеждам глава и пред себе си давам обещание, че ще направя всичко допустимо, като социалист и горделив българин, страната ни да върне националната си горделивост и достолепие. Знам,че това е допустимо ", сподели пред събралото се голям брой ръководителят на МО на Българска социалистическа партия регион " Приморски " -Варна, Николай Гочев.

Слово във връзка годишнината от 9 септември произнесе и Геновева Михова, ръководител на Съюз на пенсионерите Варна 2004. На мероприятието участваха и народните представители проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов, както и Апостол Димитров, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, и Цонко Цонев, ръководител на Областния съвет на Българска социалистическа партия.
Паметта на починалите в антифашистката битка беше почетена с едноминутно безмълвие и поднасяне на венци и цветя на Паметника-костница в Морската градина на Варна.

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР