Проверките ще приключат и обектите ще бъдат готови, когато бъде

...
Проверките ще приключат и обектите ще бъдат готови, когато бъде
Коментари Харесай

Барбалов уверява, че Столична община е взискателна към ремонтите

" Проверките ще приключат и обектите ще бъдат подготвени, когато бъде свършена работата качествено. Не може да вършим взаимни отстъпки с качеството и с това, което всички софиянци желаят да получат - един добър и привлекателен център ".

Това съобщи заместник-кметът на Столична община Дончо Барбалов при ревизиране на ремонтните действия на Зона 2 на столичния площад " Джузепе Гарибалди ".

Ремонтът на " Гарибалди " не е признат , тъй като към момента има неща за премахване по зоната. Забележките на общината са за фугите и за по-доброто слагане на плочките. Забележки постоянно може да има и всеки един от нас като жител, би трябвало да реагира на тях . Имаме контрол и специалисти, с които се дават рекомендации по какъв начин да се усъвършенства работата, отговори Барбалов на въпрос на news.bg.
 Новите плочки пред
Новите плочки пред " Св. Седмочисленици " към този момент остаряха

#HUBAVOE

От Столична община имат забележки и по ремонта на градинката на Кристал, само че са положени старания част от забележките да бъдат поправени. Все още не е ясно дали са поправени грешките на градинката пред СУ " Свети Климент Охридски ". Отстраняват се ремонтни неизправности в градинката към църквата " Свети Седмочисленици ".

" Срокът не е най-важното, а най-важното е обектът да бъде изпълнен качествено, с цел да може, когато работата бъде призната и заплатена, всички да бъдем спокойни, че сме си свършили добре работата ", подчертава Барбалов.

Той напомни, че обектът за ремонтите е бил открит на 7 или 8 май 2018 година , а договорът е за 300 дни. Към сегашния миг по разнообразни метеорологични аргументи има 86 дни приети от страна на надзора, до момента в който строителят претендира за над 120 дни .

" Спаси София " предлага три други възможности на " перките " по " Графа "

След следващия случай с пешеходец

Работата продължава, не би трябвало да ни претиснява срокът, а работата, с цел да може това да бъде едно място, където всички хора да употребяват и да бъдат удовлетворени от това, което виждат, безапелационен е Барбалов.

По думите му работата е много напреднала и от през днешния ден строителят ще отстрани загражденията, с цел да може хората да видят новата градска амеба . Изградено е ново осветяване, нови мебели, пейки, водна стена и ремонтът на площада значително е завършен, похвали се зам.-кметът.

Столична община е доста взискателна, с цел да може всички да бъдем удовлетворени от осъществения ремонт, означи Барбалов.
 Фандъкова твърди, че е безкомпромисна за засегнати дървета Обновена
Фандъкова твърди, че е безкомпромисна за засегнати дървета

До април продължава ремонтът на " Графа ", увери столичният кмет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР