Проверките на водачите на автобуси се извършват, като има сериозни

...
Проверките на водачите на автобуси се извършват, като има сериозни
Коментари Харесай

Бойко Рановски обясни какви са проблемите с транзитните автобуси през страната

Проверките на водачите на рейсове се правят, като има съществени проблеми с директно преминаващите рейсове през страната. Влизайки в страната ни, те не почиват, а гледат да преминат през идната граница. Водят се диалози с АПИ за основаване на взаимни екипи дали тол таксата да влезе и за директните рейсове.
Toва съобщи изпълнителният шеф на Изпълнителни организация " Автомобилна администрация " Бойко Рановски пред Българска национална телевизия.
По думите му злополуките ще се случват, само че тежестта е да няма потърпевши хора от тях. Акциите и акциите са един от методите за понижаване броя на произшествията. Работим от 6 до 22 ч. и се прави всичко допустимо чиновниците да работят на заменен режим, като да стартират да се покриват и нощните смени, настоя Рановски, представен от actualno.com.

За цялата страна към 120 души са с контролни функционалности от ИА " Автомобилна администрация ". Кантари за товарните автомобила на пътя има, само че въпросът е местата, където могат да бъдат поставени. Проблемът с кантарите не е в тяхната численост, а местата, където могат да бъдат ситуирани. В осем области на страната има кантари и се мери за съблюдаване условието на маси и размери на тежкотоварните коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР