Проверката основно се извършва от ГДНП, част от нея -

...
Проверката основно се извършва от ГДНП, част от нея -
Коментари Харесай

Проверяват строителството на лотове 4 и 5 от „Хемус”

Проверката главно се прави от ГДНП, част от нея - в сектора на лот 4 и 5 от автомагистрала „ Хемус ", е предоставена и на чиновници от ОДМВР-Ловеч. Директорът на ГДНП разясни, че по данни на Министерство на регионалното развитие средствата, отпуснати за лот 4, са 75 милиона лева, от които 72 млн. са преведени на пловдивска компания, още 91 милиона лв., от които 74 милиона са преведени на компания подизпълнител на идващия лот 5.

ОДМВР-Ловеч ревизира в елементи договорите, в това число собствеността на терените, отчужденията, разрешението за градеж, съществуването на наеми за техника и доставка на материали. Целта ни е да проследим в елементи цялостното придвижване и асимилиране на отпуснатите, преведени и усвоени досега средства. Снимките, снимани с дрон на терена, обхващащи лот 4 и 5, ще се приобщят към документите на инспекцията, по този метод ще се работи и за останалите сектори.

Гл. комисар Станев увери, че инспекцията ще продължи с ускорени темпове, точно по тази причина е зает сериозен запас от чиновници на ГДНП и регионалните дирекции.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР