Проверката как Емил Кошлуков е бил избран за генерален директор

...
Проверката как Емил Кошлуков е бил избран за генерален директор
Коментари Харесай

Проверка на комисията по култура: Как Кошлуков е избран за директор на БНТ

Проверката по какъв начин Емил Кошлуков е бил определен за общоприет шеф на Българска национална телевизия може да бъде инициирана бързо от комисията по културата и медиите. Това стана известно от изявления на ръководителя на комисията Тошко Йорданов по време на съвещанието й в сряда вечер.

Като елементи каква тъкмо инспекция ще желаят или вършат депутатите не бяха обсъждани. Ако обаче бъдат открити нарушиния - може да бъде поискана оставката на шефа на държавната телевизия.

" Българска национална телевизия се ръководи по безразсъден метод. Там е една вахканалия на неуместно взетите решения. Изпитавам съществено подозрение за компетентността на настоящия шеф, той не е за този пост ", разяснява Йорданов.

Стоян Михалев от " Демократична България " съобщи, че при чуването на ръководителя на Съвет за електронни медии Бетина Жотева в 46-тото Народно заседание е останало подозрение за процедурата, по който е бил определен Емил Кошлуков.

" Останаха проблеми, които някак си бяха заметени от предходното ръководство, само че не може да продължаваме тази процедура ", добави Михалев.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР