Проверка от одитира на ЕК щата DJSANTE показа, че шефът

...
Проверка от одитира на ЕК щата DJSANTE показа, че шефът
Коментари Харесай

РАЗОБЛИЧЕНИ! Христанов и Даскалов лъжат за Капитан Андреево

Проверка от одитира на Европейска комисия щата DJSANTE сподели, че шефът на БАБХ Христо Даскалов и зам.-министърът на земеделието Иван Христанов приказват лъжи по отношение на контрола на храните осъществяван преди време на “Капитан Андреево”. Затварянето на лабораторията за пестициди беше рекламирано като величествен удар против мафията.

Експертите от Европейска комисия ревизират от близо седмица ситуацията на границата и са се стреснали, тъй като сега страната не е осигурила благонадежден фитосанитарен надзор на влизащите от Турция артикули. А както е известно, ние сме външна граница на Евросъюза.

Проверяващите били сюрпризирани от отношението на страната към самата лаборатория, която на процедура е проверявана всяка година от Европейска комисия и до този миг не са открити никакви проблеми. Инспектиращите обяснили, че потреблението на частни лаборатории е наложена европейска процедура във всички страни на Стария континент. А хаосът продължава с цялостна мощ на “Капитан Андреево” и това възмутило представителите на Комисията.

Управителят на лабораторията Васил Димитров първи сигнализира, че олигарх е желал да вземе бизнеса му. След като не съумял, го заплашил, че върху него ще се стовари цялата мощност на страната. Последваха инспекции от разнообразни органи, които обаче не откриха никакви нередности.

Даскалов, Христанов и още няколко души от тяхното обграждане непрекъснато обикалят телевизионните студия, с цел да изясняват по какъв начин са преборили мафията, а изказванията им, че лабораторията е обвързвана по някакъв метод с известни фигури от ъндърграунда, бяха отречени от шефа на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков с сбитата имитация: “Няма такива данни”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР