Проверка на МВР е установила редица дублирани регистрации на украински

...
Проверка на МВР е установила редица дублирани регистрации на украински
Коментари Харесай

Демерджиев: Проверка е установила дублирани регистрации на украински бежанци в хотелите

Проверка на Министерство на вътрешните работи е открила редица дублирани регистрации на украински бежанци в хотелите, сподели служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев от парламентарната естрада, съобщи кореспондент на " Фокус "

Той уточни, че след инспекция на Министерство на вътрешните работи е потвърдено, че в някои от хотелите  са настанявани над 1,5 пъти повече хора от оптималния потенциал. В това число влизат и деца, които не са се родили, и хора, които не са влизали в България.

Според Демерджиев в някои от случаите става въпрос за няколко хотели, благосъстоятелност на един и същи човек, който няма по какъв начин да не знае, че тези бежанци се намират на 3 разнообразни места, по едно и също време, които са под негов надзор.

" Проведохме взаимни диалози, в това число и с украинския дипломат, е да идентифицираме и да разграничим бежанците - хората в потребност, от " туристите ", пристигнали да почиват у нас. Ще кажа единствено, че при първата физическа инспекция, която извършихме по хотелите, установихме почти 3000 души по малко от 12,000, които трябваше да се намират там ", посочи Иван Демерджиев и увери, че всички материали са предоставени на прокуратурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР