Проверка на „Mediapool” от март месец показа, че за цялата

...
Проверка на „Mediapool” от март месец показа, че за цялата
Коментари Харесай

Калинке-малинке, кажи ми как се става шеф с фалшива диплома?

Проверка на „ Mediapool” от март месец сподели, че за цялата 2020 година Наумова е получила общо заплати за 59 940 лева , а облагата на САПИ за цялата година е по-малка от възнагражденията ѝ и възлиза на 51 133.84 лева . От медията показаха и че Наумова се готви за нов мандат след осъществяване на конкурс, провеждан от администрацията на Десислава Танева - тогава министър.

В CV-то на Мирослава Наумова, оповестено в материала на Agri.bg, е записано, че от 1993г. до 1997г. е изучавала " мениджмънт " в Националната спортна академия (НСА), само че без да е посочена съответната компетентност и просветителната степен, От 1995 година до 1997 година шефката на САПИ твърди в CV-то си, че е изучавала Международни стопански връзки (МИО) в УНСС, само че още веднъж без да се спомене просветителната степен.

След като управлението на министерството се смени, по сигнали на работещи във ведомството, е назначена инспекция и излиза наяве, че Наумова е показала подправена тапия. От УНСС със особено писмо, изпратено до Министерството на земеделието, храните и горите на 1 юни, 2021 година показват, че такава тапия не е издавана . Писмото е подписано от зам.-ректора по образователната активност - проф. Мирослава Раковска.

Потърсена за коментар от редакцията на Agri.bg, Наумова дава отговор:

" Това е следващият сигнал против мен и ми омръзна да ме чернят. Това е непоносимо. Това, че съм почтена очевидно на никого не изнася ", отричайки изрично, че дипломата ѝ е подправена.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР