Проверка на БОЕЦ показа, че именно по това време, по

...
Проверка на БОЕЦ показа, че именно по това време, по
Коментари Харесай

БОЕЦ: Жената до Гешев била адвокат на шеф на ТРЕЙС, докато прокуратурата разследвала фирмата за Своге

Проверка на БОЕЦ сподели, че точно по това време, по което след разпореждане на основният прокурор е почнало следствие на злополуката включващо инспекция на ТРЕЙС и СП са образували инспекция по сигнала на БОЕЦ против Борисов и ТРЕЙС, дамата на Гешев е била юрист на Иван Атанасов Бабалеев, който е един от ръководителите и водещи пътни инженери на ТРЕЙС!
Има два вероятни сюжета.

При първият сюжет инж. Иван Бабалев, началник в една от най-могъщите компании в България, компания ТРЕЙС, която е усвоила над два милиарда лв. единствено от публични поръчки за последните няколко години е наел безусловно инцидентно дамата на основния прокурор за собствен юрист без да знае коя е тя и за връзката и с Гешев. Предполагаме, че в самата компания има адвокати, юристи и юристконсулти, само че Бабалеев е решил да наеме чужд юрист, който практикува едвам от 5 месеца!

Вторият хипотетичен сюжет ще го назовем „ Осемте джуджета 2”, като Гешев е в ролята на Петьо Еврото, който извършва задължения и поръчки, а дамата до Гешев е в ролята на дамата на Ерврото, която приема поръчките. Класика.

Какво се е случило би трябвало да разберем от Гешев, само че в задатък можем да ви кажем – НЯМА ДА ИМА ДАННИ ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. Да не приказваме за закононарушения. Именно Иван Гешев и жена му Детелина Ханчеа са значими в тази ситуация, а не Бабалеев. И те дължат отговори.

БОЕЦ, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР