Провеждането на т. нар. президентски избори и в незаконно окупираните

...
Провеждането на т. нар. президентски избори и в незаконно окупираните
Коментари Харесай

България не признава незаконните руски избори в окупираните части на Украйна

" Провеждането на така наречен президентски избори и в нелегално окупираните територии на Украйна е още едно доказателство за жестоко нарушаване на интернационалното право. България не признава резултатите от изборите, извършени в нелегално окупираните територии на Украйна. "

Това се показва в позиция на българското държавно управление във връзка преизбирането на съветския президент Владимир Путин.

" Проведените през последните 3 дни президентски избори в Руската федерация са следващото доказателство за възходящия и последователен напън против опозиционни политици, неправителствени организации, самостоятелни медии и критици на режима в Кремъл. Нарушенията на гражданските и политическите свободи на съветските жители не престават и се уголемяват. Руските гласоподаватели бяха лишени от правото да създадат осведомен избор.

Отказът да бъдат поканени наблюдаващи от Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ) е следващото доказателство, че режимът в Кремъл прави нарушавания на поети задължения в областта на европейската сигурност и отбраната на правата на индивида като нейна интегрална част " - заявява българското държавно управление.

" България и българските жители остават на страната на демокрацията, върховенството на закона и отбраната на правата на индивида. В този подтекст България продължава неотменимата си поддръжка за независимостта, суверенитета и териториалната целокупност на Украйна в интернационално приетите й граници " - показват още от Министерски съвет.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР