Провеждането на специалната военна операция на Русия в Украйна се

...
Провеждането на специалната военна операция на Русия в Украйна се
Коментари Харесай

Виктор Золотов, Национална гвардия на Русия: Украинските нацисти се крият зад гърба на цивилни

Провеждането на специфичната военна интервенция на Русия в Украйна се забавя единствено тъй като представители на националистически групировки се крият зад тила на цивилни, само че войските на Националната армия и въоръжените сили на Руската федерация „ се движат към набелязаната цел малко по малко. " Това заяви в неделя шефът на Федералната работа на войските на Националната армия на Руската федерация Виктор Золотов след Божествената литургия в катедралния храм „ Христос Спасител “.

„ Искам да осведомявам вас и всички присъстващи тук енориаши, че войските на Националната армия, взаимно с въоръжените сили на Руската федерация, извършват всички задания, предоставени по време на тази военна контраоперация. И желая да кажа, че, да, не всичко върви толкоз бързо, колкото бихме желали, само че това е единствено тъй като нацистите се крият зад тила на цивилни, зад гърбовете на възрастни хора, дами, деца, провеждат огневи позиции в детски градини, учебни заведения, жилищни здания ", Това сподели Золотов, откакто патриарх Кирил подари на съветската армия Августовската икона на Божията майка след службата.

Патриарх Кирил, говорейки за пренесената икона, сподели, че августовският облик на Божията майка е оголен през август 1914 година, когато стартира Първата международна война. „ Един от нашите бойци е видял Богородица през нощта да идва с бебе през облаците. На идващия ден е почнало рисково нахлуване, а боецът е останал жив “, описа патриархът.

Ръководителят на Националната армия благодари на предстоятеля на Руската черква за иконата и сподели, че той „ ще отбрани съветската войска и ще форсира нашата победа “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР