Проведе се втората битка за територия в „Игри на волята:

...
Проведе се втората битка за територия в „Игри на волята:
Коментари Харесай

Прабългарите спечелиха втората битка за територия в Игри на волята

Проведе се втората борба за територия в „ Игри на волята: България “.

Племената се състезаваха на щафетен принцип, по един от всеки тим.

Трябваше да плуват до понтон в морето, по-късно да минат по греда, само че без право да вървят изправени. От там плуваха до шамандура, на която имаше закачени топки, за всяка топка имаше завързан ключ. Всеки боец избираше топка и плуваше назад до брега. На брега ги чакаха завързани стъпала, които бяха закопчани с 8 катинара. Двама от всяко племе трябваше да отключат катинарите и да подредят вярно стълбата и да се качат на кулата.

Първи развяха знамето си Прабългари, които от плажа отиват в първокласната вила.

Въпреки, че Амелия – Мира и Бояна объркаха ключовете, Славяни съумяха да завършат на второ място и идната седмица ще спят в рибарската хижа. Траки се показаха най-слабо и ще спят на плажа.

Траки се пробваха да изберат химн, което още веднъж се оказа мотив за различия в племето. Александър и Радостина желаят химнът да е сериозен и подобаващ за борби, до момента в който Атанас, Илиан, близначките и Добрин упорстват за нещо занимателно и смешно. Как ще се развият взаимоотношенията при Траки и дали въпреки всичко ще имат химн? Следва да разберем в идващите епизоди.

Утре ни чака и втората капитанска борба в шоуто. В нея ще забележим три дами! Венцислава от Прабългари, Марешка от Славяни и Радостина от Траки.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР