Провалите на служебния кабинет на Радев връщат ГЕРБ на власт. ...

Провалите на служебния кабинет на Радев връщат ГЕРБ на власт.

Марешки: Докато Радев и Борисов играят опасни политически игри, народът изнемогва от скока на всички цени

" Провалите на служебния кабинет на Радев връщат ГЕРБ на власт. И това не е инцидентно. Услугите са взаимни ", съобщи водачът на ВОЛЯ и претендент за държавен глава Веселин Марешки. Той напомни, че през 2016г. Борисов издигна неизбираема партийна кандидатура за държавен глава в лицето на Цецка Цачева и по този метод обезпечи пет години мандат на " Дондуков " 2 на Румен Радев. " Сега Радев с непрофесионализма на назначените от него министри, с хаоса, който основава, със задълбочаващата се рецесия на всички равнища-лечебни заведения, компании, енергетика, на процедура налива проценти на ГЕРБ ", разяснява още Марешки.

Той акцентира, че до момента в който Радев и Борисов играят опасни политически игри, народът изнемогва от скока на всички цени, от неуредиците в опазването на здравето, от безредните ограничения против Коронавирус-19.

" Затова ние предлагаме трети вид-вместо хората да избират отново по-малкото зло, могат да изберат нещо доста по-положително. И това е пътят на просперитета, сигурността и възраждането. Нашата акция е насочена към това да покажем, че отвън тези хора, има други-честни, експерти, родолюбци, които имат подготвени решавания на всички казуси, които досегашните политици сътвориха. ", безапелационен е Марешки, написа обстоятелства.бг.

Източник: petel.bg