Провалите на служебния кабинет на Радев връщат ГЕРБ на власт.

...
Провалите на служебния кабинет на Радев връщат ГЕРБ на власт.
Коментари Харесай

Марешки: Докато Радев и Борисов играят опасни политически игри, народът изнемогва от скока на всички цени

" Провалите на служебния кабинет на Радев връщат ГЕРБ на власт. И това не е инцидентно. Услугите са взаимни ", съобщи водачът на ВОЛЯ и претендент за президент Веселин Марешки. Той напомни, че през 2016г. Борисов издигна неизбираема партийна кандидатура за президент в лицето на Цецка Цачева и по този метод обезпечи пет години мандат на " Дондуков " 2 на Румен Радев. " Сега Радев с непрофесионализма на назначените от него министри, с хаоса, който основава, със задълбочаващата се рецесия на всички нива- лечебни заведения, компании, енергетика, на процедура налива проценти на ГЕРБ ", разяснява още Марешки.

Той акцентира, че до момента в който Радев и Борисов играят рискови политически игри, народът изнемогва от скока на всички цени, от неуредиците в опазването на здравето, от безредните ограничения против COVID-19.

" Затова ние предлагаме трети вид - вместо хората да избират отново по-малкото зло, могат да изберат нещо доста по-добро. И това е пътят на просперитета, сигурността и възраждането. Нашата акция е ориентирана към това да покажем, че отвън тези хора, има други - честни, експерти, родолюбци, които имат подготвени решения на всички проблеми, които досегашните политици сътвориха. ", безапелационен е Марешки, написа обстоятелства.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР