Провалите на Путин са ключът към нашата сигурност“, написа в

...
Провалите на Путин са ключът към нашата сигурност“, написа в
Коментари Харесай

Зеленски в Тирана: Провалите на Путин са ключът към нашата сигурност

„ Провалите на Путин са ключът към нашата сигурност “, написа в обществената мрежа Х украинският президент Володимир Зеленски по време на срещата „ Украйна-Западни Балкани “, която се организира в Тирана.

" В предишното сме виждали, че е имало хора, които са се опитвали да дефинират ориста на други страни. Това се е случвало на Балканите, в Източна Европа и в други елементи на Европа. Сега това желае да направи и Путин. Цялата му неприязън, всичко, което прави, е да принуди другите нации да вършат това, което той желае. Затова за всички наши страни е значимо Путин, неговият режим, да загуби, тъй като неговите провали са нашата сигурност. " - сподели Зеленски.

Украинският водач благодари на страните от Югоизточна Европа за помощта, оказана на страната му във войната, само че и в европейската интеграция. Той съобщи, че всички страни от района, които споделят европейските полезности, би трябвало да бъдат интегрирани.

" Европейски Съюз и НАТО предложиха на Европа най-дългата и мощна епоха на сигурност, мир и икономическо развиване и ние заслужаваме най-сетне да станем част от европейската и евроатлантическата общественост ", уточни Зеленски. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР