Процесът по развода на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава

...
Процесът по развода на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава
Коментари Харесай

Най-големият син на Брад Пит се отказва от името на баща си?

Процесът по развода на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава с мудни темпове, а главните им различия не престават да бъдат свързани с техните шест деца.

Най-голямото от тях е 19-годишният Мадокс , който съгласно източници на към този момент е имал опцията да приказва в съда . И това, което е споделил, не е показало Брад Пит в почтена светлина.

„ Мадокс към този момент даде показания в продължаващия спор за настойничество и те не бяха доста ласкателни към Брад “, твърди източник на изданието. „ Той не употребява „ Пит “ като фамилия отвън документи, които са законни, а вместо това употребява „ Джоли. “

Според някои синът на двойката даже се надява да промени името си дефинитивно , а това би означавало, че желае напълно да се разграничи от татко си.

Преди месеци се появиха клюки, че първородното дете на Брад и Анджелина - 14-годишната Шайло, също към този момент употребява единствено имената на своята майка .

По-рано през март Джоли подаде нови правосъдни документи, които упрекват Брад Пит в домашно принуждение . Документите показват, че актрисата и децата на двойката - Мадокс, 19, Пакс, 17, Захара, 16, Шайло, 14 и близнаците Нокс и Вивиен, 12 - са подготвени да предложат „ доказателство и достоверни източници в поддръжка “ на исковете против 57-годишния артист.

 Анджелина Джоли Брад Пит Мадокс Getty

Брад Пит бе освободен от по-ранни обвинявания в домашно принуждение след следствие от управляващите през 2016 година , като се допуска, че случай от същата година се е трансформирал в повратна точка, довела до разлъка.

Макар че детайлностите към случката не са ясни, източник на изданието твърди, че фамилията е пътувало от Ница към дома си в Съединени американски щати, когато артистът се е нахвърлил против 15-годишния тогава Мадокс откакто момчето се е пробвало да отбрани майка си по време на спор с Пит.

Източникът на изданието твърди, че в оня миг артистът е бил пийнал. „ Било е спор сред родител и дете, който не е бил извършен по верния метод и е ескалирал повече, в сравнение с би трябвало “, споделя още близкият до двойката, само че твърди, че по време на разногласието артистът не е протегнал ръка физически на сина си .
 Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР