Процесът на влюбване е като легло от рози. Цари невероятно

...
Процесът на влюбване е като легло от рози. Цари невероятно
Коментари Харесай

Зодиите, които остават с токсични партньори заради страх от самотата

Процесът на влюбване е като легло от рози. Цари необикновено неспокойствие и романтика. За страдание обаче не всеки път се получава по този начин, както ни се желае. Пътуването до разрушено сърце е по-малко удовлетворяващо за всички, само че е неизбежна част от доста връзки. И въпреки всичко най-трудно е за тези, които схванат, че имат връзки с токсични сътрудници. Въпреки това, има някои зодии, които не приключват елементарно този вид връзки. Причината е, както страхът от промени, по този начин и този, че ще останат сами и няма да намерят различен сателит в живота си.

От Везни до Овен, вижте зодиите, които се вкопчват в токсични сътрудници, тъй като не желаят да бъдат сами:

Везни

Връзките с токсични сътрудници могат да бъдат много сложни за различаване от нежните Везни. Тези хора могат да виждат алените знамена в държанието на своята половинка, едвам откакто е минало прекалено много време. Дори тогава, Везните може да се поколебаят да прекратят връзката. Просто желаят да са 100 % сигурни в това, което вършат. Въпреки това, Везните са склонни да работят по този метод, единствено до момента в който се успокоят и обмислят добре обстановката. Бъдете сигурни, че откакто вземат решение, за тях няма връщане обратно.

Скорпион

Изключително рядко е Скорпионът да попадне на токсични сътрудници. Родените под този зодиакален знак са извънредно интуитивни хора. Те не одобряват несъответстващо държание от своите любовници. Но когато се срещат с различен Скорпион, нещата са много по-различно. Те може да почувстват интензивността на връзката, която стартира да ги наранява. В такива случаи те се вкопчват в своята половинка, тъй като чертите на другия са толкоз сходни с техните лични. От желанието да изолират колегата си до това да се държат прилепчиво, те се двоумят какво да вършат. Трудно им е да сложат края, тъй като по този начин би трябвало да признаят, че и личната им обич е много токсична.

Овен

Лятото е сезонът на любовта и Овенът добре го знае. Именно в този интервал той е във вихъра си. Представителите на тази зодия си падат по красиви срещи в слънчево време или просто да отидат на клуб в горещите летни нощи. Понякога, макар по-добрата си преценка, те се оказват в неприятни връзки с токсични сътрудници. Може мозъкът им вътрешно да подсказва, че нещо не е наред, само че Овните подценяват тези предизвестия. Те са подготвени на този временен летен флирт, тъй като това е сезонът, в който просто желаят да се провиснал и да не мислят за нищо. Те не си показват да са сами на морето или пък да си стоят затворени у дома. Просто желаят да се забавляват и съществуването на човек до тях е наложително условия за това.

Самотата ги плаши и от време на време това възприятие е доста по-силно от тях, макар че не го осъзнават. С края на лятото обаче нормално идва и краят на този романс. Дори и късно, Овенът последователно стартира да мисли по-трезво и схваща, че няма бъдеще с този човек. Може случилото да се е било неточност, само че все пак тази зодия няма да съжали за станалото. Просто ще го остави в предишното си и ще продължи напред.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР