Процедурите за грижа за косата имат свои особености. Ако искате

...
Процедурите за грижа за косата имат свои особености. Ако искате
Коментари Харесай

Грижа за косата преди лягане: 4 трика, които действат перфектно

Процедурите за грижа за косата имат свои особености. Ако желаете да подобрите положението на косата си, е целесъобразно да следвате тези рекомендации.
1. Подхранване
Маска за коса, нанесена за през нощта, ще усъвършенства резултата няколко пъти, само че по някаква причина малко хора я употребяват. Маската се нанася върху суха коса, тъй че съставките ѝ да обхванат надълбоко и да имат време да работят. Сутринта би трябвало да измиете косата си и да употребявате еликсир. Кичурите ви ще бъдат послушни и красиви и най-важното - здрави. Маслото също работи, в случай че се ползва за една нощ. Косата би трябвало да се раздели на части, да се намажат обособените кичури с масло и тогава да лягате, сутринта просто да изсушите косата си.
2. Копринено спално долни дрехи
Купете си копринена калъфка за възглавницата, тя бързо ще повлияе на положението на косата и кожата ви. Проблемът с наелектризирането и увреждането на увреждането на космите ще изчезне. Коприната няма да съсипе косата ви, прическата ви. Ако не харесвате коприната, купете бамбукова калъфка за възглавница, само че тя ще бъде по-твърда. За да засилите резултата на маската или маслото, увийте косата си в копринен шал или шапка.
3. Продукти за през нощта
Има специфични артикули за грижа, които са основани особено за през нощта. Серумите и емулсиите за през нощта имат лека текстура, нанасят се както върху корените, по този начин и върху дължината на косъма - според от продукта. Има артикули, които би трябвало да се изплакнат, само че има и такива, които не изискват изплакване. Проучете инструкциите за приложимост, с цел да не сгрешите в метода на приложение. Косата се регенерира доста бързо, резултатът може да се види още след първото нанасяне.
4. Сплитане
Притежателите на дълга коса би трябвало да усвоят навика да сплитат кичурите си преди лягане. Сплетените кичури не се заплитат, по-лесно се разресват, космите се чупят по-малко. Ако има потребност да удължите живота на прическата си, използвайте шалове, копринени превръзки.
Тези насоки ще ви оказват помощ да възстановите косата си и да я извършите по-здрава. Това, несъмнено, не изключва потребността от постоянната дневна грижа за косата с подобаващи балсами, маски, шампоани и серуми. Ако имате задълбочаващ се проблем, направете консултация със експерт.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР