Прототипът има 4 дисплея с диагонал 17,3 инча и още

...
Прототипът има 4 дисплея с диагонал 17,3 инча и още
Коментари Харесай

Уникален лаптоп предлага седем екрана

Прототипът има 4 екрана с диагонал 17,3 инча и още три 7-инчови

Aurora 7 е невероятен, неповторим преносим компютър със седем екрана
(снимка: CC0 Public Domain)

Първият в света преносим компютър със седем екрана показа компанията Expanscape. Екраните на прототипа Aurora 7 имат разнообразни диагонали и разграничителна дарба.

Лаптопът разчита на процесор Intel Core i9 9900K и графичен ускорител NVIDIA GTX. Четири от екраните имат диагонал от 17,3 инча и разграничителна дарба 4K, а останалите три са 7-инчови Full HD, като един от тях е вграден в работния панел на компютъра.

Aurora 7 е планиран за потребностите на научни откриватели, разработчици, трейдъри, основатели на наличие и други Вградената презареждаема батерия обезпечава цялата нужна сила за работата на преносимия компютър, без да се постанова потребление на спомагателни акумулатори.

Aurora 7 може да отговори на характерните потребности на избрани категории консуматори
(снимка: Expanscape)

Към момента няма изясненост какъв брой ще коства подготвен сходен преносим компютър. На уеб страницата си компанията е разгласила фотоси на Auroar 7 и осведоми, че ще разкрие подробните спецификации на устройството в околните дни.

Разработчиците от Expanscape се придържат към философията 3 „ U ” – утилитарен, праволинеен и нетрадиционен. „ Ние осъществяваме сложни хрумвания! ”, споделят от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР