Прототипът AIM EV Sport 01 с електрическо задвижване с мощност

...
Прототипът AIM EV Sport 01 с електрическо задвижване с мощност
Коментари Харесай

Най-радикалният електромобил, създаден от японци

Прототипът " AIM EV Sport 01 " с електрическо задвижване с мощ 600 к.с. беше показан на Автомобилния съвет в Токио. Проектиран от някогашния основен креативен шеф на Nissan, Широ Накамура, той се отличава с поръчково шаси и структура от карбонови тръби.

Разработен от AIM Co., Ltd. и SN Design, EV Sport 01 има за цел да обезпечи впечатляващ пробег от 300 км със своето задвижване на задните колела. Елегантното купе може да се похвали с неповторим дизайн с ниско ситуиран похлупак, интегрирани фарове и отличителна задница.





Интериорът на EV Sport 01 съчетава старинна кожа в стила на Aston Martin с цифрови знаци от идващото потомство EV. Компанията възнамерява да сътвори стеснен брой серийни коли, като първата им поява е планувана на Фестивала на скоростта в Гудууд, Англия.





С мощ 600 к.с. и тегло единствено 3300 кг, електрическият автомобил дава обещание да предложи конкурентно ускоряване и вълнуващо преживяване при шофиране. Очакваната цена за лимитираната серия е към 3 000 000 $, което предлага неповторима и извънредна опция за владеене.

Източник: autodiscoveries

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР