Прототип на ужасяващото чудовище от Пришълецът, мафиотският костюм от три

...
Прототип на ужасяващото чудовище от Пришълецът, мафиотският костюм от три
Коментари Харесай

Пръчката на Хари Потър и костюмът на Пришълеца отиват на търг в Лос Анджелис

Прототип на ужасяващото страшилище от " Пришълецът ", мафиотският костюм от три елементи, носен от Ал Пачино в " Белязаният " и пръчката на Хари Потър, са измежду 800-те продукта от хитови холивудски филми, които отиват на търг идващия месец в Лос Анджелис.

Черешката на тортата в блокбъстър аукциона е кошмарното създание Xenomorph в натурален размер от класическия научно-фантастичен хорър на Ридли Скот от 1979 година, който се чака да доближи до 60 000 $. Проектиран от швейцарския художник Ханс Рюди Гигер, полупрозрачният костюм от дълго време се смяташе за липсващ и в никакъв случай преди не е бил в продажба.

Друг скъпоструващ продукт е костюмът на райета, носен от кокаиновия необут, изигран от Ал Пачино, Тони Монтана в кървавата драма от 1983 година " Белязаният ". Костюмът е с предварителна оценка от 20 000 до 30 хиляди $.

Предлагат се и реквизити от разнообразни филми за Батман - от бодито, носено от героя на Вал Килмър и наметалото на Жената-котка на Мишел Пфайфър в " Батман вечно ", до мощната пушка на Арнолд Шварценегер като Мистър Фрийзи в " Батман и Робин ". Запалката " Зипо ", употребена от персонажа на Брус Уилис в " Умирай мъчно ", може да бъде закупена дружно с изтърканата жилетка, която той носи в продължението на " Умирай мъчно ".

Оригинален императорски бластер от " Междузвездни войни: Завръщането на джедаите " евентуално ще донесе 20 000 - 30 000 $, а чифт истински ръкавици с ножове, носени от Джони Деп в " Едуард ножицата ", могат да завоюват до 50 000 $.

Ако обичате Хари Потър и сте израснали с филмите за него и желаете да притежавате нещо от детството си, вълшебната пръчка на Даниел Радклиф е разполагаем.

Докато пръчката на момчето-магьосник се прави оценка на 8 000-10 000 $, почитателите на Слидерин може да изискат да имат тази на професор Снейп, която е малко по-евтина - от 6 000 до 8 000 $.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР