Протоколите на Бъз Олдрин и още трима астронавти за срещите

...
Протоколите на Бъз Олдрин и още трима астронавти за срещите
Коментари Харесай

Бъз Олдрин и още трима астронавти доказаха с детектор срещи с НЛО

Протоколите на Бъз Олдрин и още трима астронавти за срещите им с извънземни бяха изследвани при лабораторни условия, като всичките сполучливо минаха теста, който беше осъществен благодарение на най-новите технологии, заяви Еxpress.

Тестът, който се прави от Института по биоакустична биология в Олби, Охайо, употребява комплициран компютърен разбор на гласовете на космонавтите.

Бъз Олдрин, на 88 години, твърди, че е видял НЛО по пътя към Луната: "Имаше нещо, което бе задоволително близо, с цел да бъде следено, някакъв тип L форма ". Детекторът демонстрира, че той е безусловно сигурен, че е видял НЛО. Астронавтът показва, че разумният му разум "не може да даде пояснение ".

Пилотът на Аполо 15 Алфред Уордън, 86-годишен, също твърди, че е видял извънземни в шокиращо изявление за Good Morning Britain.

Гласовите записи на пионерите на НАСА Едгар Мичъл и Гордън Купър, които в този момент са мъртви, също бяха оценени. Те също споделят за необикновени срещи.

Резултатите "доказват ", че те са "напълно уверени " за съществуването на извънземен живот, за който настояват, че са очевидци, споделят специалистите.

Тестовете единствено потвърждават, че астронавтите имат вяра, че приказват истината, а не безусловно, че извънземни в действителност съществуват.

Снимка: getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР