Противно на здравословните проблеми, които го мъчеха в последните дни,

...
Противно на здравословните проблеми, които го мъчеха в последните дни,
Коментари Харесай

Болен и с температура Ивайло Иванов стана седми на Европейската купа по джудо в столицата

Противно на здравословните проблеми, които го мъчеха в последните дни, Ивайло Иванов приключи на седмо място в категория до 90 кг на Европейската отворена купа за мъже по джудо в София. Въпреки горещата поддръжка от трибуните Ивайло не съумя да стигне до медалите в авторитетния шампионат.
 Европейска отворена купа по джудо за мъже (втори ден) @@@
Грипът, който върлува у нас не подмина и Иванов, само че все пак българинът стисна зъби и изигра по най-хубавия метод първите си две срещи, които завоюва с ипон. Михаил Маркитян от ОАЕ и Рамунас Дибурис от Литва бяха надиграни от Ивайло, само че на 1/4-финал след „ златна” точка нашия представител беше надвит от испанеца Адриан Насименто.
 Европейска отворена купа по джудо за мъже (втори ден) @@@
В репешаж Ивайло Иванов загуби с едно вазари от Ботие Жоаким ( Белгия) и остана на 7-то място в крайното класиране при 90-килограмовите. В този шампионат Иванов игра по-тежките, само че още идната седмица ще показва България на шампионата Гран шлем в Париж в своята си категория до 81 кг.

Другите ни представители в днешния ден Джонатан Стоименов и Петър Кандински отпаднаха в квалификациите в кат. 81 кг. Алекс Василев, Костадин Цветанов и Марко Новков при 90-килограмовите изгубиха още в елиминациите и напуснаха шампионата.
 Европейска отворена купа по джудо за мъже (втори ден) @@@
Борис Георгиев надделя с ипон Али Ердоган ( Турция) на 100 кг, само че в идващия стадий беше спрян от Александър Магомедов ( Русия) и не продължи напред. Другият ни деклариран представител в тази категория Даниел Дичев не участвае тъй като му следва след няколко дни интервенция на рамото. Ивайло Димитров и Веселин Иванов също записаха проваляне в първите си срещи при +100 кг. и отпаднаха.

Шампионите от през днешния ден:

Кат.-81 кг. Етиен Брианд ( Канада)

Кат. -90 кг. Пьотр Кучера ( Полша)

Кат. -100 Клемен Делвер ( Франция)

Кат. +100 Александър Михалин ( Русия)

В приключилия джудо шампионат, който носи точки за европейската и международната класация, участваха 244 състезатели от 29 страни. Българското присъединяване беше във всички категории, като с призови места завършиха Валентин Алипиев ( 60 кг) - пети и Ивайло Иванов – седми до 90 кг.

Снимки: ИВАН ЙОЧЕВ/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от втория ден на Европейската отворена купа ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР