Противно на времената преди години, днес освобождаването на аз-а и

...
Противно на времената преди години, днес освобождаването на аз-а и
Коментари Харесай

Не му пука кой какво му казва: 204-килограмов мъж позира гордо без дрехи и по банскои

Противно на времената преди години, през днешния ден освобождението на „ аз ”-а и чувството за комфорт в личната си кожа е нещо в действителност значимо за общността. Не на вятъра, доста хора през днешния ден вземат решение да се покажат такива, каквито са, без да се опасяват от рецензия, насмешки или „ какво ще кажат хората “.

Те знаят, че се открояват като цвете в пустиня, само че се усещат удобно с това. Дори когато други хора могат да бъдат „ шокирани “ от по-екстравагантната персона или жанр.

Ади Дел Вале е модел с огромни размери, който се гордее, че революционизира света на модата и обществените мрежи, като театралничи и дефилира по бански костюми или без облекла и гордо демонстрира своята хомосексуалност.

Не го интересуват предразсъдъците или рецензията, а единствено какво усеща към себе си. Ейди тежи 204 кг и е латиноамериканец, като постоянно е обичал света на модата и блясъка. Но през 2015 година той стартира да се демонстрира намерено и да се снима. Като с годините се трансформира в същинска XXXL фешън икона.

И освен разрушава стандартите за пола, само че и тези за тегло и размер, тъй като Ady цели да покаже, че тежестта от 204 кг не е спънка да носим каквото си желаяме и да сме горди със себе си.

„ От деца виждаме какво е хубост по малкия екран и я идолизираме, когато пораснем, тъй като на това ни учат малкия екран и списанията. Но нещо е друго в наши дни: със обществените медии хората като мен имат преимущество. „ Можем да променим този роман, тъй че другите да могат да виждат действителните неща от живота и един ден малкия екран и списанията ще покажат тези тела, тела като моето. “

-Ади дел Вале в Брайтсайд.

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР