Противно на очакванията много от родните звезди не са наследили

...
Противно на очакванията много от родните звезди не са наследили
Коментари Харесай

Майката на Коцето била балерина, бащата на Калки – пилот на Гагарин, фермери огледали Мис Плеймейт и още…

Противно на упованията доста от родните звезди не са наследили специалностите или гения на своите родители, демонстрира инспекция на „ Телеграф ”.

Майката на фолк-певецът Константин е учителка по балет. През годините Константин е споделя, че това е една от най-раздаващите се специалности, към които би трябвало да изпитваме почит.

Люси Иларионов споделя, че майка му и тази на Ани Хоанг са били певици. Майката на Люси обаче претърпяла интервенция на гласните струни и това поставило завършек на кариерата й. Вуйчо му и дядо му са били музиканти.

Бащата на Коцето-Калки е бил водач от Военновъздушни сили и летял с Ил 14, който можел да бъде употребен и за пътнически аероплан. Коцето споделя забавна преживелица, когато татко му пилотирал, а в кабината влезнал Юрий Гагарин и седнал до него, макар, че в никакъв случай не е управлявал подобен аероплан.

Победителката в тазгодишния конкурс Мис Плеймейт Михаела Тодорова счита да учи селско стопанство. Родителите й са фермери в родния Казанлък. Красавицата желае да продължи традицията да отглежда зърно и впрочем. Заканва се, че идната й фотосесия може да е с комбайн.

Участникът от „ Хекс китчън ” Станимир Калинов споделя, че татко му е водач на кола за спешна помощ, а майка му работи в химически цех за произвеждане на медикаменти за животни. Дядо му обаче е бил готвач и веро1тно от него Станимир е наследил любовта към тази специалност.

Майката на музикантът Траян Костов от „ Х Фактор ” е кинезитерапевт и 30 години се грижи за деца. Баща му е бил състезател, а по късно става преподавател по физкултура.

Бащата на първия български артист в „ Цирк дю Солей ” Герасим Дишлиев е физик, само че артист по душа, Майка му пък учителка по  френски.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР