Против еднополовите двойки да имат право на защита, уредена от

...
Против еднополовите двойки да имат право на защита, уредена от
Коментари Харесай

Възраждане против законът за домашно насилие да пази и еднополовите двойки

Против еднополовите двойки да имат право на отбрана, уредена от закона за отбрана от домашното принуждение, се изрече депутатката Маргарита Махаева от " Възраждане ". Това стана по време на разискването на три законопроекта за изменение от закона в Народното събрание.

" Тази цел, да се признае юридически едно такова състояние, в което еднополовите двойки да бъдат възприемани като семейство, ние от " Възраждане " няма да допуснем най-малко до момента в който сме в зала. Това е още едно елегантно изместване на прозорчето на Овертон, с цел да стартираме да възприемаме лесбийките и гейовете, и всичките останали 58 пола за фамилии. Законът ясно споделя, че фамилията се състои от мъж и жена и няма какво повече да го разясняваме ", сподели Махаева.

" Считам, че еднополовите двойки не следва да употребяват отбрана по този закон, защото те не са и не могат да бъдат семейство съгласно цялото ни законодателство, което не значи, несъмнено, че не могат да употребяват отбрана против телесни, душевен и всевъзможни други увреждания и съгласно нашия Наказателен кодекс ", добави депутатката.

Хората на Костадинов изрекоха рецензия и към трите текста.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР