Протестите в общинската АГ болница Шейново в София продължават и

...
Протестите в общинската АГ болница Шейново в София продължават и
Коментари Харесай

Протестите в болница Шейново продължават

Протестите в общинската АГ болница " Шейново " в София не престават и тази седмица. В 12.00 часа медици ще се съберат в двора на здравното заведение, като декларират, че го вършат непринудено и напълно по лично предпочитание. Подкрепят шефа доктор Румен Велев и желаят правдивост.

Д-р Велев беше единственият, който се яви на конкурс за длъжността, получи оценка, която разрешава да продължи да извършва длъжността, само че бе сменен от Столичния общински съвет с доктор Таня Андреева до нов конкурс. Зад личния състав на " Шейново " застават и стотици пациенти на болничното заведение.

Медиците от АГ болница " Шейново " питат къде са документите и протоколите от извършения конкурс за Изпълнителен Директор на болничното заведение и кой ги е скрил. Те напомнят, че Софийски градски съд спря вписването на доктор Андреева, като шеф на болничното заведение. Припомнят още, че Областният шеф върна противозаконното решение на СОС за преразглеждане.

Медиците питат за какво на 14-ти септември Столична Община още веднъж гласоподава назначението на доктор Таня Андреева за шеф на болница Шейново.

Д-р Маргарита Николова попита: " Кой и за какво желае да съсипе тази болница? Искат да смъкват един заслужен, прелестен експерт и човек и то с подготовка и показване на подправени и най-много анонимни тъжби ".
ТЕМА преди 30 минути 551 преди 2 часа 480 преди 14 дни 1174
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР