Протестите нищо не предложиха, нямаше как да се получи съединение

...
Протестите нищо не предложиха, нямаше как да се получи съединение
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Има такъв народ няма да влезе в коалиция с никоя от старите партии

" Протестите нищо не предложиха, нямаше по какъв начин да се получи съединяване сред другите съставни елементи в протестиращата общественост. Мая Манолова е следващият отдушник, сходно на Бареков, АТАКА, Жорж Ганчев ".

Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Стойчо Стойчев, политолог.

" ГЕРБ биха съставили държавно управление с " Демократична България ", само че това е малко евентуално. Възможно е и държавно управление на малцинството. Не имам вяра " ИТН " да влезе в коалиция с някоя от старите партии ", предвижда политологът.

Стойчев счита, че Трифонов ще следи събитията в профил. Той позволи, че Българска социалистическа партия би могла да направи държавно управление с Мая Манолова и " Демократична България ". Вероятност за него е ГЕРБ и " Обединени патриоти ", плюс поддръжка на " Има тъкав народ ".

" За " ИТН " тактиката ще бъде да не вземат участие в ръководство, само че да поддържат някого, " Демократична България " няма да поддържа никого, в случай че не взе участие в ръководството ", счита Стойчев.

Той има вяра, че колкото е по-голяма шаренията след изборите, толкоз е по-голяма вероятността да се направи някаква коалиция. Така нараченият " влиятелен избор " би отишъл за " Демократична България ".

" Високата изборна интензивност може да създаде непредставителен парламент ", счита Стойчо Стойчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР