Протестите на пътностроителните фирми (включително и днешният) са абсолютно ГЕРБ-аджийско

...
Протестите на пътностроителните фирми (включително и днешният) са абсолютно ГЕРБ-аджийско
Коментари Харесай

Венцислав Бенов: Протестите на пътностроителните фирми са ГЕРБ-аджийско активно мероприятия

" Протестите на пътностроителните компании (включително и днешният) са безусловно ГЕРБ-аджийско интензивно мероприятия! Те целят да основат безпорядък (виждате какво е придвижването тази сутрин) и да окажат неестествен напън над кабинета.

ГЕРБ са възлагали строителството, тогава за какво са упълномощили повече работа, надалеч на контрактуваното, с ясната концепция, че пари няма? Отговорът е - с цел да заложат бомба, която да гръмне при идващото ръководство. На тях им беше ясно, че падат от власт ", от Демократична България във Facebook.
 В борбата за милиарди с страната - кой кой е в пътното ни строителство В борбата за милиарди с страната - кой кой е в пътното ни строителство
Когато се прекатури каруцата – пътища доста, е споделил българският народ. Тази сентенция с цялостна степен важи за пътното строителств...

" С кого са свързани пътностроителните компании? На всички ни е ясно - с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Толкова години са били на хранилката, няма по какъв начин в този момент да не излязат да защитят статуквото!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР