Протестиращите започнаха да се събират на мястото около 7.30 сутринта

...
Протестиращите започнаха да се събират на мястото около 7.30 сутринта
Коментари Харесай

Грета Тунберг: Активистката получи „последно предупреждение“ да се премести преди ареста по време на протеста в Лондон, изслушва съдебният процес

Протестиращите започнаха да се събират на мястото към 7.30 сутринта и полицията беседва с стачкуващите за пренасяне за по-добър достъп за минувачите- от, изслуша съдът.

Прокурорът Люк Стейтън сподели, че двама протестиращи „ постепенно се спускаха с рапел в профил на постройката “, откакто получиха достъп до покрива малко преди 10:30 сутринта.

Условие по раздел 14 беше въведено към 12:30 ч., което означаваше, че митингът може да продължи, само че на тротоара на юг от хотела. защото „ болшинството “ от хората в хотела не можеха да изоставен и хората не можеха да влязат вътре.

Г-н Статън сподели пред съда, че шведската активистка е била предизвестена от един чиновник, преди различен чиновник да й „ даде последно предизвестие ".

" Тя сподели, че остава там, където беше, и по тази причина беше задържана ", сподели господин Стейтън.

Двама протестиращи Fossil Free London (FFL) и двама деятели на Грийнпийс също се явиха в Уестминстърския магистратски съд в четвъртък за правосъден развой, след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР