Протестиращите полицаи оценяват високо жеста на премиера Борисов, който на

...
Протестиращите полицаи оценяват високо жеста на премиера Борисов, който на
Коментари Харесай

Полицаите отказват говоренето през билбордове, искат среща с премиера

Протестиращите служители на реда правят оценка високо жеста на премиера Борисов, който на днешното държавно съвещание, съобщи, че дава билборд, избран за реклама за европредседателството на протестиращите служители на реда. От синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) обаче декларират, че няма да се възползват от това предложение.

 © http://sfsmvr.org/
Те считат, че сега е доста по-важно да бъде решен казусът с ниските хонорари на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, които водят до сериозна демотивация на работещите в системата, вършат специалностите „ служител на реда “, „ пожарникар “ и „ избавител “ неатрактивни и занижават качеството на услугата „ сигурност “, която доставя Министерство на вътрешните работи.

Представителите на СФСМВР декларират, че избират да спрат говоренето през „ билбордове “ и медии и биха желали да проведат среща с министър-председателя на Република България, с цел да бъдат решени стабилно проблемите с ниското възнаграждение на работещите и да се обсъдят опциите за правене на тактика за публичен ред и сигурност и реформиране на Министерство на вътрешните работи с небосвод 2030.

Сваленият билборд на служителите на реда беше с надпис на британски език " Служителите в Министерство на вътрешните работи са по-нископлатени спрямо техните сътрудници в Европейски Съюз. Тяхната съществена заплата е 340 евро ".

 © http://sfsmvr.org/  Бойко Борисов засегнат от свалянето на протестния билборд на служителите на реда Бойко Борисов засегнат от свалянето на протестния билборд на служителите на реда
Истински засегнат съм от това, което е направила една частна компания и са свалили билборда за митинга на служителите на реда. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР