Протестиращи с плакати „Не на изборния туризъм“ блокираха движението на

...
Протестиращи с плакати „Не на изборния туризъм“ блокираха движението на
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха КГПП „Капитан Андреево“


Протестиращи с плакати „ Не на изборния туризъм “ блокираха придвижването на пътен възел " Капитан Андреево ". Движението от граничния пункт с Турция на влизане в България е затворено, служителите на реда водят договаряния вероятно да се позволяват коли с деца и заболели хора, както и камиони с бързоразвалящи се артикули.

Минути преди 9 часа към 50 души блокираха придвижването по трасето на влизащите транспортни средства от Турция на към километър и половина на пътния възел, съобщи БНР. Като уредник на митинга самичък се съобщи Веселин Илчев. Той твърди, че не е обвързван с нито една партия и самичък е провел хората.

Протестиращите настояват, че няма да разрешат прекосяването на нито една транспортно средство, идващо от южната ни съседка.

Издигнати са плакати с надписи „ България гласоподава за президент, а не друга, непозната страна “.

На място има засилено полицейско наличие.

БНР съобщи още, че в Кърджали няма скупчване на рейсове от Турция с български изселници. Напрегнатата обстановка на граничния пункт „ Капитан Андреево “ през миналите днинаруши графика на постоянните линии с Турция, като множеството бяха анулирани. Два рейса дойдоха в Кърджали в ранния следобяд през вчерашния ден, а други два отпътуваха назад.

В утринните часове на днешния ден ползата към президентския избор е слаб.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР