Протестиращи блокираха движението по столичните булеварди Цар Освободител и “Дондуков“.

...
Протестиращи блокираха движението по столичните булеварди Цар Освободител и “Дондуков“.
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха Цар Освободител и Дондуков |

Протестиращи блокираха придвижването по столичните булеварди " Цар Освободител " и “Дондуков “.

Малка част от стачкуващите останаха пред президентството, където в този момент се събират антиправителствените протестиращи, проведени от Отровното трио. Останалите са пред постройката на Министерски съвет, която се пази от полицейски кордон.

Викове " Оставка " и бунтовни песни огласят така наречен триъгълник на властта в 116-ата вечер на митинга.

На днешния Ден на будителите политически речи няма. Ораторите на трибуната четат текстове на Захари Стоянов, Ботев, Левски, Паисий Хилендарски, Неофит Рилски. Звучат ръкопляскания.

В центъра на столицата има засилено полицейско наличие, защото се чака да бъдат блокирани основни булеварди.



От площад “Народно заседание “ тръгна факелно шествието на политическа партия “Възраждане “ в отбрана на настоящата конституция.

Тук симпатизантите, които пристигнаха от Орлов мост, с запалени факли, с портрети на Ботев, Левски и Захари Стоянов - се оповестиха против плана за нова конституция, импортиран от ГЕРБ, Оперативна програма и " Воля ". Според тях тя той е “кризисен PR “ и опит на ръководещите да се задържат на власт, с цел да могат “те да провеждат изборите “.

Шествието пое с озвучителна техника по бул. “Цар Освободител “, който е блокиран за придвижване. Активистите на партията минаха край Министерството на правораздаването, Съдебната палата и стигнаха фонтана на президентството, където се организира обичайният митинг, проведен от Отровното трио.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР