Протестиращи блокираха движението по булевард Цар Освободител пред старата сграда

...
Протестиращи блокираха движението по булевард Цар Освободител пред старата сграда
Коментари Харесай

Протестите продължават: Блокираха движението пред парламента

Протестиращи блокираха придвижването по бул. " Цар Освободител " пред остарялата постройка на Народното събрание, съобщи БГНЕС.
Демонстрацията се провежда от гражданската самодейност " Системата ни убива ".
Кристина Василева е пристигнала от Русе, с цел да поддържа настояванията на митинга и е уверена, че властта чува гласа на хората от площада, само че нищо не вършат, тъй като не им изнася.
" Бях бежанец, само че се върнах, с цел да остана тук и да се боря за правата на страната ни и това безвластие и безхаберие към този момент да завърши. Нека младите и интелигентни хора да ръководят. Аман към този момент от корупция. Г-н Борисов очевидно счита, че сме овце - не, не сме овце, хора сме и сме интелигентни и мислещи, и към този момент е време това да завърши ", съобщи тя и сподели, че младите са способни да ръководят и има такива, които желаят да влязат в ръководството на страната.
 Пето Велико национално въстание: Протестиращите към този момент блокираха бул. Цар Освободител Пето " Велико национално въстание ": Протестиращите към този момент блокираха бул. " Цар Освободител "
Днес е стотният ден от антиправителствените митинги, който е разгласен от уредниците като пето " Велико национално въстание ". Вчера от т...
Сред протестиращите са и някогашният омбудсман Мая Манолова, водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков, ген. Димитър Шивиков.
" Не съм удовлетворен от това, че ни вършат на простаци. Мислят, че ние сме по-прости от тях. Нямам партийни пристрастия, само че ме нервира цялото поведение на политиците. 136 дни глас в пустиния. Аз съм бил на 70-80 митинга. Не се надявам, че ще паднат, само че въпреки всичко да си изразя мнението ", съобщи Петко Николчев.
Ако ГЕРБ не фалшифират изборите и не принудят администрацията и предприятията да гласоподават за тях няма кой да ги избере, уверен е мъжът. " Почти съм сигурен, че ще го създадат и аз мисля, че е по-добре да го създадат, с цел да се окалят до край и сами да си понесат следствията. По принцип не гласоподавам и в този момент няма да гласоподавам ", увери той и сподели, че желае оставката на Бойко Борисов, кабинета и основния прокурор Иван Гешев.
Протестът се чака да продължи до 20:00-21:00 ч. като се обмисля шествие до Министерския съвет, където той ще приключи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР