Протести срещу новите ограничителни мерки заради пандемията на коронавируса се

...
Протести срещу новите ограничителни мерки заради пандемията на коронавируса се
Коментари Харесай

Протести срещу ограничителните мерки в Мадрид

Протести против новите ограничаващи ограничения поради пандемията на ковид се състояха през днешния ден (20.09.20 г.) в, Испания, съобщи ТАСС. Причина за недоволството на жителите стана решението на районните управляващи да наложат ограничавания върху придвижването на популацията в регионите на Мадрид, най-засегнати от разпространяването на болестта. Акции против ограниченията на държавното управление се организираха в няколко области на столицата, както и в общините Парла, Хетафе и Фуенлабрада. Протестиращите се оповестиха против изолацията и приканиха за оставката на шефа на районното държавно управление Изабел Диас Аюсо.
Припомняме, че през миналия петък бе обявено, че 37 области с най-голямо разпространяване на ковид ще бъдат изолирани в самостоятелната общественост. На жителите на тези зони ще бъде неразрешено да напущат границите си, с изключение на в случаите на последна нужда. Тази стъпка ще засегне 13% от популацията на района, т.е. към 850 000 души. От началото на разпространяването на ковид в Испания са открити повече от 640 000 случая, като съвсем 30,5 хиляди пациенти са умряли. В средата на март в страната беше въведен режим на нараснала паника. Тази мярка разреши да се ограничи придвижването на популацията.
 Здравният министър: Няма да има нови ограничаващи ограничения, обстановката в домовете за възрастни е овладяна Здравният министър: Няма да има нови ограничаващи ограничения, обстановката в домовете за възрастни е овладяна
Към сегашния миг ограниченията, които са в България, са безусловно задоволителни, те са така наречен " меки ограничения ". Няма потребност от тяхното разширяв...
Режимът бе преустановен на 21.06.20 година Скоростта на разпространяване на ковид в Испания още веднъж стартира да се усилва след понижаване на рестриктивните мерки в страната. Сега в кралството от ден на ден се записват местни огнища на заболяването. В тази връзка, районните управляващи на разнообразни самостоятелни райони са принудени да вкарат още веднъж по-строги карантинни ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР