Протестът в Брюксел е знаков за България. Големият проблем на

...
Протестът в Брюксел е знаков за България. Големият проблем на
Коментари Харесай

Социолог: Никой не се ориентира какво отпадна и какво не от гласуването на пакета Макрон

Протестът в Брюксел е знаков за България. Големият проблем на гласуването на пакета "Макрон ", е че никой не се ориентира какво отпадна и какво не. Ще следим идващите месеци "тупкане на топката ", като смяната на пакет подвижност ще се чака от идващия европарламент. Така българския превоз е в доста неизгодна позиция. Това съобщи социологът от ТРЕНД Евелина Славкова в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Вчера не бяха гласувани ограниченията за възнаграждение и почивките на водачите. Целта на политиците е да се извадят дивиденти от обстановката. Ситуацията вкара дребен запас на доверие по отношение на политиците ни ", сподели още по тематиката политологът Страхил Делийски.

"Екзотика е единодушието сред бизнеса и политиците. Свръхопростяването на казуса от вида "Европа желае да ни вземе бизнеса " ни пречи на сериозните диалози ", добави Делийски.

"Винаги когато приказваме за избори, си задаваме въпроса дали ще има нови политически играчи. Винаги е забавно кой ще се появи на сцената. Смятам, че няма да има такива за евроизборите обаче ", приключи Евелина Славкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР